2012. 12. 03.

Tite Kubo - Bleach Vol.16 - Night of Wijnruit

Fülszöveg:

The scheduled execution of former Soul Reaper Rukia Kuchiki has been moved up and is now just hours away. Meanwhile, the Soul Society is in chaos, with Soul Reapers drawing swords against one other. Something is rotting at the core of the Soul Society, but who, or what, could be behind it?


Jó rész volt. Bár ez inkább a szereplők bemutatására szolgált. Most már mindegyik kapitányt és hadnagyot név szerint ismerjük.
Hinamori te meg…Nem véleményezlek inkább…
Ken-chan és a bandája útnak indul, és Chad-éknál kötnek ki. Együtt indulnak el, amikor megjelenik Tousen, a 9. osztag kapitánya és Komamura, a 7. osztag kapitánya. Egyikük sem lesz soha a kedvencem.
Velük érkeznek a hadnagyaik, Hisagi, 9.osztag és Iba, 7. osztag. Hisagi-t nagyon kedvelem. Iba-t pedig olyan ritkán látni, hogy nem tudok róla véleményt alkotni.
Soi Fong-al, a 2. osztag kapitányával úgy vagyok, hogy egyszer kedvelem másszor nem. A hadnagyát Oomaeda-t viszont utálom. Undorodom tőle. Annyira vicces akar lenni, és közben semmi vicces sincs benne, hogy nem csodálom, hogy Soi Fong jó párszor lealázza.
Rangiku-t, a 10. osztag hadnagyát viszont nagyon kedvelem, csakúgy mint Hitsugaya-t, a 10. osztag kapitányát.
És végre fény derül arra, hogy Ganju miért utálja Rukia-t… Bár ő nem ismeri a teljes történetet.. Kedvelem Kaien-t… Nagyon sajnálom, hogy meghalt.


Értékelés: 4,5
Borító: 4,5
Sorozat: Bleach # 16
Kedvenc karakter: Kenpachi, Rangiku, Hitsugaya
Oldalszám: 208
Kiadó: VIZ Media
Kiadás éve: 2006

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...