2012. 12. 02.

Tite Kubo - Bleach Vol.6 - The death trilogy overture

Fülszöveg:

Ichigo Kurosaki may not know this, but the world he lives in is one predicated on balance–between the living and the dead, between everyday life and the Soul Society. Soul Reapers aren't merely fighting Hollows, they are charged with the grand task of equalizing the balance between this life and the next. Naturally, if too much energy is channeled to one side, really bad things will happen–just as they're happening now! Ichigo and Uryu's competition inadvertently results in generating a leviathan of a Hollow whose sheer size is capable of tearing the Soul Reaper's delicately constructed balance to ribbons


Ishida még mindig menőzik, és túl arrogáns. Egyre több hollow érkezik Karakura-ba, és egyre jobban úgy tűnik, hogy Ishida-nak és Ichigo-nak össze kell fogniuk, hogy győzni tudjanak.
Nagy nehezen sikerül megegyezniük, de ekkor felbukkan egy Menos Grande.
Rukia már pánikol, de feltűnik Urahara és csapata, hogy segítsen.
Ichigo felettébb egyszerű lélek. Nem tud megjegyezni semmit, de a lényeget kiragadja onnan, és olyan okosságokat mondd, hogy csak pislogni tudok.
És végre Yoruichi is megérkezik. Az egyik kedvenc szereplőm. Imádom. Urahara te lókötő. Sokkal többet tudsz, mint amit elárulsz.
Ichigo próbál barátkozni Ishida-val, de ő nem igazán akarja ezt. Eléggé magánakvaló egy figura.
Rukia végre úgy döntött, hogy ideje lelépni, de ekkor váratlanul megérkezik Renji és Byakuya. *.* Imádom őket, főleg Byakuya-t, de... Isten látja lelkemet, amikor megláttam őket, majdnem elkapott a sírás, de nem örömömben. Náluk teljesedik ki az ellenszenvem a rajzolás iránt.


Értékelés: 4
Borító: 4
Sorozat: Bleach # 6
Kedvenc karakter: Ichigo, Urahara, Yoruichi, Byakuya
Oldalszám: 200
Kiadó: VIZ Media
Kiadás éve: 2005

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...