2014. 07. 27.

Li Jong-Hi: Annyira király vagy! Vol.2

Fülszöveg:
Nanu nagy bajban van… Szung-Ha úgy döntött, hogy a saját szórakozására szigorúan a markában fogja tartani újdonsült “barátnőjét”. De ha csak ennyi az egész, miért vicsorog azzal a ragyogóan fehér, tökéletes fogsorával Cshan-Kjura, aki még mindig vonzódik Nanuhoz, és szeretné megszerezni magának?


Borító: 3
Sorozat: Annyira király vagy # 2
Eredeti cím: You're so Cool (angol)
Kedvenc karakter: -
Oldalszám: 196
Kiadó:Vad Virágok Könyvműhely
Kiadás: 2009.08.24.



 Az első kötet igazán tetszett, így kíváncsian vágtam bele a folytatásba. De egy kicsit csalódtam. Kicsit többet vártam, lévén hogy 6 kötetes ez a manhwa, és szinte semmi előrelépés nem történt ebben a kötetben.

Nanu (Nan Woo) még mindig szerencsétlenkedik, és hozza a szokásos formáját. Még mindig nem adta fel, hogy fellázadjon Ryu Seung Ha (Ryu Szung-Ha) ellen, de nem tudja elkerülni a sorsát.
Ami a legnagyobb csalódást okozott, az a páros "szerelmi viszonya". Már ha beszélhetünk erről. Nem jutottunk előrébb semmit. Na jó, egy nagyon kicsit, de mint említettem, egy 6 kötetes manhwa-ban kicsit gyorsabban kéne haladni.

Viszont betekintést nyerhettünk egy kicsit Ryu Seung Ha gondolataiban, és egy kicsit a családi hátterébe. Kezd kialakulni egy kép bennem róla. Kíváncsi vagyok, mit mutat még nekünk.
Nagyon tetszett, hogy kezd nyitni Nanu felé, és ha kell, akkor megvédi. Persze a maga módján.

Vicces, de a másik páros nagyobb előrelépést mutat, mint a főpáros. Jae (Dzsei) egy nagyon édes pofa, és fogalma sincs, hogy Hjon-Ho (Hyun Ho) milyen érzéseket táplál iránta. Aranyosak együtt, szóval remélem, hogy a végén együtt lesznek.

A kötet túl sok újdonságot nem mutatott, viszont a humora még mindig nagyon jó. Remélem, hogy a következő kötetben már beindulnak az események.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...